Trainingen en Workshops


Balance Your Work biedt  trainingen en worskhops Ongestoord werken aan. Deze zijn gebaseerd op het boek Om gestoord van te worden. Zo maak je de praktische slag naar jouw werksituatie!

Alle trainingen en workshops kunnen in company plaatsvinden. Neem contact met me op voor meer informatie.

Online trainingen Ongestoord werken

Wil je lekker op je eigen (werk)plek een training ongestoord werken volgen op het moment dat het jou uitkomt? Meld je dan aan voor de online trainingen Ongestoord werken! Je kunt kiezen uit twee online trainingen: Ongestoord werken online en Ongestoord werken op kantoor. Beide trainingen zijn gebaseerd op het boek Om gestoord van te worden. Aan de hand van handige invulschema's en veel praktische tips leer je hoe je ongestoord kunt werken én contact kunt blijven houden met je collega's en bereikbaar blijft voor je klanten!

Coaching

Heb je het boek gelezen en wil je graag gecoacht worden in de toepassingen van de tips in jouw eigen praktijksituatie? Dat kan ik me goed voorstellen! Lezen en weten is één, maar toepassen in de praktijk is twee. Daar kan je wel wat steun bij gebruiken. Graag help ik je daarbij. Neem contact met me op, dan kunnen we gezamenlijk kijken hoe we dat kunnen aanpakken. Samen aan de slag!

Nieuws

<<< Klik gauw op de afbeelding hiernaast en bekijk het korte filmpje van mijn boek!

Ontvang het mini e-book Altijd online gratis!

Online trainingen Ongestoord werken, gebaseerd op het boek!