Reacties van lezers

Reacties


(Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond)

Wat vind jij van het boek Om gestoord van te worden?

6 Berichten
In één adem uitgelezen

Heb je boek in 1 adem uitgelezen in de vakantie.
Super vlot geschreven met veel leuke tips.
De illustraties zijn ook erg leuk gemaakt.
Heb veel inspiratie gekregen om straks weer aan de slag te gaan.

Een aanrader!

Het boek leest heel makkelijk weg en is op een opvallende manier geïllustreerd. Nog belangrijker het staat boordevol praktische & handige tips die je gelijk kunt uitvoeren. De grootste uitdaging voor de lezer is om het boek niet terzijde te leggen, maar ook daadwerkelijk de tips die van toepassing zijn te gaan uitvoeren of nog beter het boek nog eens lezen, zodat alles goed beklijft. Als je dat doet, maak je het verschil voor jezelf en je omgeving!

Mooi & praktisch boek!

Ik heb je boek met plezier gelezen. Lekker praktisch en het ziet er prachtig uit! Hartelijke groet, Erna

een boek met schwung

Ik heb in een adem je boek uitgelezen (zonder tussendoor op mijn telefoon te kijken) en ik was echt geïnspireerd. Het komt ook door de opmaak, de korte stukjes, de verschillende ingangen, de vrijheid om een deadlinejager of een controller te zijn, de schrijfstijl, serieus maar met humor. Het is absoluut niet een tuttig boek, (terwijl ik dat vaak van timemanagement boeken vind).

Must read!

Tijdens het lezen van ‘Om gestoord van te worden’ merkte ik weer hoe moeilijk het is om iets echt ongestoord te doen en hoe vaak je afgeleid wordt (en dus weer opnieuw moet beginnen). Dit boek is echt een must read voor iedereen die met meer rust, aandacht en concentratie wil werken en leven. Naast het feit dat het boek prachtig is vormgegeven en uitnodigt om te lezen geeft het fijne inzichten, herkenbare voorbeelden en praktische tips. Ook al dacht ik al veel te weten over time-management, ik heb er veel van opgestoken! Echt een aanrader.

Boekpresentatie

Super leuke en duidelijke presentatie van een prachtig boek. Wij duiken erin!

Nieuws

Racen tegen de klok, om gestoord van te worden!
Of niet? Lees tips hoe je de tijd kunt omarmen in blog Tijd als vriend.

Online trainingen Ongestoord werken, gebaseerd op het boek!