Trainingen en Workshops

Balance Your Work biedt trainingen en worskhops aan die gebaseerd zijn op het boek Om gestoord van te worden. 

Workshops Om gestoord van te worden

Redacteur Marja Duin over de workshop:
Tijdens het NON Inspiratie evenement op 28 juni 2018 koos ik voor de workshop Om gestoord van te worden van Barbara Aalpol. Op een heerlijk nuchtere en bijna cabareteske manier liet ze ons ervaren op welke manieren je tijdens je werk gestoord kunt worden, en hoe je dat kunt voorkomen. Zowel qua tijd als qua energie gaat er enorm veel verloren als je steeds van je werk afgehouden wordt. Of jezelf van je werk afhoudt, gezien de social media, collega’s, beschikbaarheid voor klanten en meegaan in je eigen gedachten. Ik heb van Barbara wel wat nieuwe perspectieven op mijn werkhouding gekregen.”  – Marja Duin

Trainingen Om gestoord van te worden

Alle trainingen en workshops kunnen in company plaatsvinden. Neem contact met me op voor meer informatie.

Online trainingen Ongestoord werken

Wil je lekker op je eigen (werk)plek een training ongestoord werken volgen op het moment dat het jou uitkomt? Meld je dan aan voor de online trainingen Ongestoord werken! Je kunt kiezen uit twee online trainingen: Ongestoord werken online en Ongestoord werken op kantoor. Beide trainingen zijn gebaseerd op het boek Om gestoord van te worden. Aan de hand van handige praktische tips leer je hoe je ongestoord kunt werken en bereikbaar blijft voor je collega's en klanten!

Coaching

Heb je het boek gelezen en wil je graag gecoacht worden in de toepassingen van de tips in jouw eigen praktijksituatie? Dat kan ik me goed voorstellen! Lezen en weten is één, maar toepassen in de praktijk is twee. Daar kan je wel wat steun bij gebruiken. Graag help ik je daarbij. Neem contact met me op, dan kunnen we gezamenlijk kijken hoe we dat kunnen aanpakken. Samen aan de slag!

Nieuws

Wat is jouw meest bijzondere ervaring tijdens een training geweest? 
Geef onderaan mijn blog antwoord op deze vraag en maak kans op een verrassingspakket!

Online trainingen Ongestoord werken, gebaseerd op het boek!